Innehållsproducenter som vill utöka sina kanaler kommer snabbt till att köpa abonnenter någon gång i sitt äventyr. Att köpa abonnenter ger ofta inte förutsägbara resultat. För många alternativ förvirrar innehållsproducenter och som ett resultat av att prenumerera på användare som är oförenliga med kanalens innehåll börjar YouTube-views att rulla tillbaka kanalen.

Se också: Se vart du kan köpa billiga likes & followers

Det finns mer skada än nytta eftersom många plattformar inkluderar konton som kallas bots istället för riktiga användare. Om du är YouTube-likes och vill växa din kanal snabbt, köp riktiga YouTube-subscribers. Även om den här tjänsten inte tillhandahålls av många plattformar, gör det faktum att abonnenterna är verkliga och att algoritmen inte fångas i diskrimineringssystemen att kanalen ser en betydande fördel på medellång till lång sikt.

Det faktum att det är lite dyrare att skicka abonnenter på riktiga människor än normalt bör ignoreras med tanke på fördelarna med denna transaktion. På lång sikt kommer ekologiska användare som kommer till toppen av rankningen att sänka kostnaderna först via https://Snorbilligt.se.